Massasje

Det beste som finnes? Vi tilbyr ulike typer massasje, og tilpasser trykk etter behov.

Bilde av to hender som masserer rygg.

Behandlinger

Sist oppdatert:

21.6.2022

Klassisk massasje rygg/nakke

Massasje som består av stryking og knaing av rygg/nakke hvor formålet er å mykgjøre muskulaturen og stimulere til økt blod og lymfesirkulasjon. Vi tilpasser trykk etter ønske.

Klassisk massasje rygg, nakke, bakside ben

Klassisk massasje av rygg, nakke, og bakside ben. Vi tilpasser trykk på massasjen etter ønske og behov.

Klassisk massasje Kropp

Klassisk massasje. Beroligende, drenerende og mykgjørende på muskulatur. Vi tilpasser trykk på massasjen etter ønske og behov.

Aromamassasje Kropp

En myk og beroligende massasje for deg som trenger avspenning. Eteriske oljer velges ut etter dine ønsker for behandlingen.

Terapeutisk massasje rygg/nakke

Anbefales ved smerter i muskler og ledd. Fokus på å myke opp stiv muskulatur og løse opp muskelknuter ved hjelp av knaing, kopping, og triggerpunktmassasje. Om ønskelig benyttes varmelampe.

Kopping

For deg som har muskelknuter, stiv muskulatur, eller ønsker en dypvevsmassasje. Koppene festes på problemområdene og øker blod og lymfesirkulasjonen. Vi jobber med koppene både statisk og fysisk. OBS! Du vil føle deg øm i muskulaturen de første dagene etter kopping. Røde/blå merker kan forekomme der koppene har sittet. Dette er helt ufarlig og går bort av seg selv.

Ansikt & hodebunnsmassasje

Beroligende og avspennende massasje av ansikt og hodebunn. Ansiktsmassasjen gir en naturlig "facelift" ved å øke blodsirkulasjonen og drenere vekk avfallsstoffer og væske. Ansiktsmassasjen avsluttes med herlig ansiktsmaske som får virke mens du får hodebunnsmassasje.

Fot & Håndmassasje

Klassisk massasje og trykkpunktbehandling av føtter og hender.

Drenerende fotmassasje

En drenerende fotmassasje som får fart på lymfesirkulasjonen. For deg med hevelser og svekket sirkulasjon. Behandlingen er beroligende.

Gravidmassasje

Du ligger på siden med puter for å gi god støtte. Massasje av rygg, nakke, legger og føtter.