Om oss

Lille Himmel Hud & Velvære åpnet mai 2021, og er i dag en salong i vekst med 4 selvstendige terapeuter. Maren er negledesigneren vår, og bryn/vippe spesialisten. Stine S er hud og kroppsterapeut, Stine J er kosmetisk sykepleier, Julie som starter i høst, er fotterapeut. Dette er jenter med stor interesse for velvære og skjønnhetsbransjen som tilpasser behandlingen til deg og ditt behov.

Stine Slemdal

Daglig leder, Hud & Kroppsterapeut

Stine S ble utdannet Hud og Kroppsterapeut ved Hudpleieakademiet i 2013. Hun har tidligere jobbet som hudterapeut på Sørumsand, og startet opp Lille Himmel Hud & Velvære på Aurskog i 2018. Stine brenner spesielt for hudpleie, og går stadig produktkurs for å holde seg oppdatert på fagfeltet. Hun er også lidenskapelig opptatt av massasje, og dens effekter på kropp og sinn.

Stine Jessli

Kosmetisk sykepleier

Stine J er sykepleier og videreutdannet seg til Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier ved Senzie Akademiet i 2021. Hun syntes hudpleie og injeksjoner er et veldig spennende fagfelt, og har på kort tid opparbeidet seg mye erfaring, og har en raskt økende kundemasse. Stine ønsker å tilby kunden det beste, og oppdaterer seg stadig med kurs innenfor sitt fagfelt.

Maren Fallet

Negledesigner

Maren er tidligere utdannet helsefagarbeider. Hun utdannet hun seg videre som Negldesigner/Negltekniker ved Emmi-Akademiet i 2019. Maren er vår spesialist på negler, vippeløft, og brynslaminering. Hun er fantastisk god på negledesign, og tar gjerne en utfordring!

Julie Aanerud

Fotterapeut

Julie studerer til Fotterapeut på Fot & helseakademiet, og skal jobbe hos oss fra høsten 2022