Om oss

Lille Himmel Hud & Velvære åpnet mai 2021, og er en salong i vekst med 5 selvstendige terapeuter. Eva er negledesigner og permanent makeup artist, Stine S er hud og kroppsterapeut, og Stine J er kosmetisk sykepleier. Julie utfører fotterapi, og Monica er massør og soneterapeut. Dette er jenter med stor interesse for sitt fagfelt, og som tilpasser behandlingen til deg og dine ønsker.

Stine Slemdal

Daglig leder, Hud & Kroppsterapeut

Stine S ble utdannet Hud og Kroppsterapeut ved Hudpleieakademiet i 2013. Hun har tidligere jobbet som hudterapeut på Sørumsand, og startet opp Lille Himmel Hud & Velvære på Aurskog i 2018. Stine brenner spesielt for hudpleie, og går stadig produktkurs for å holde seg oppdatert på fagfeltet. Hun er også lidenskapelig opptatt av massasje, og dens effekter på kropp og sinn.

Stine Jessli

Kosmetisk sykepleier

Stine J er sykepleier og har videreutdannet seg til Kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiet. Hun kombinerer jobben på legevakten med kosmetisk sykepleie på to salonger, og har på denne måten raskt fått mye erfaring. Stine tilbyr ulike injeksjoner, hudpleie, og laserbehandlinger. Stine ønsker å tilby kunden det beste, og vi garanterer at du er i trygge hender.

Eva Johansen

Negledesigner & Permanent makeup artist

Eva bor på Hemnes (Aurskog-Høland) og har drevet egen salong i 12 år, men slår seg nå sammen med oss på Lille Himmel. Eva tilbyr negledesign, sukkervoksing, permanent makeup, og vippe/brynsbehandlinger. Eva er opptatt av naturlige resultater, og er perfeksjonist til fingerspissene.

Julie Aanerud

Fotterapeut

Julie er fra Sørumsand og studerer til Fotterapeut på fot & helseakademiet. Hun jobber hos oss som fotterapeut fra høst 2022.

Monica Ekelund

Refleksolog/Soneterapeut og Massør

Monica er fra Sverige, og har bodd i Norge siden 90 tallet. Hun har tidligere jobbet med etablering av store varehus, og er utdannet dekoratør. Monica fikk artrose i knær allerede i 30 årene, og ble operert flere ganger. Som 52 åring skulle knærne bli byttet ut, men slik gikk det ikke. Hun ble presentert for en refleksolog, og resten er historie. Hos Monica får du utført refleksologi/soneterapi, og ulike former for massasje og velværebehandlinger.