Om oss

Lille Himmel Hud & Velvære åpnet mai 2021, og er en salong i vekst med 5 selvstendige terapeuter. Maren er negledesigneren vår, og bryn/vippe spesialisten. Stine S er hud og kroppsterapeut, Stine J er kosmetisk sykepleier, Julie som starter i høst, er fotterapeut. Monica, vår nyeste kollega er refleksolog. Dette er jenter med stor interesse for velvære og skjønnhetsbransjen som tilpasser behandlingen til deg og ditt behov.

Stine Slemdal

Daglig leder, Hud & Kroppsterapeut

Stine S ble utdannet Hud og Kroppsterapeut ved Hudpleieakademiet i 2013. Hun har tidligere jobbet som hudterapeut på Sørumsand, og startet opp Lille Himmel Hud & Velvære på Aurskog i 2018. Stine brenner spesielt for hudpleie, og går stadig produktkurs for å holde seg oppdatert på fagfeltet. Hun er også lidenskapelig opptatt av massasje, og dens effekter på kropp og sinn.

Stine Jessli

Kosmetisk sykepleier

Stine J er sykepleier og videreutdannet seg til Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier ved Senzie Akademiet i 2021. Hun syntes hudpleie og injeksjoner er et veldig spennende fagfelt, og har på kort tid opparbeidet seg mye erfaring, og har en raskt økende kundemasse. Stine ønsker å tilby kunden det beste, og oppdaterer seg stadig med kurs innenfor sitt fagfelt.

Maren Fallet

Negledesigner

Maren er tidligere utdannet helsefagarbeider. Hun utdannet hun seg videre som Negldesigner/Negltekniker ved Emmi-Akademiet i 2019. Maren er vår spesialist på negler, vippeløft, og brynslaminering. Hun er fantastisk god på negledesign, og tar gjerne en utfordring!

Julie Aanerud

Fotterapeut

Julie studerer til Fotterapeut på Fot & helseakademiet, og skal jobbe hos oss fra høsten 2022

Monica Ekelund

Refleksolog

Monica er fra Sverige, og har bodd i Norge siden 90 tallet. Hun har tidligere jobbet med etablering av store varehus, og er utdannet dekoratør. Monica fikk artrose i knær allerede i 30 årene, og ble operert flere ganger. Som 52 åring skulle knærne bli byttet ut, men slik gikk det ikke. Hun ble presentert for en refleksolog, og resten er historie. Hos Monica får du utført refleksologi/soneterapi, og ulike former for massasje og velværebehandlinger.