Ansiktsbehandling

Ansiktet. Verdt å være glad i. Verdt å ta vare på. Vi har noe for en hver smak; fra aktive medisinske behandlinger, til grønn eller kjemisk peel, eller kanskje en helt enkel god hudpleie for å slappe av. Valget er ditt, og er du usikker spør du oss!
Bilde i profil av kvinne med ansiktsbehandling.

Behandlinger

Sist oppdatert:

10.6.2024

Hudanalyse og Produktveiledning
Kartleggelse av hudtype og hudtilstand. Gjennomgang av gode hudpleierutiner og anbefalte produkter for din hud. Gratis ved kjøp av produkter eller booking av behandling.

GLØD 45 min

Perfekt hverdagsluksus eller før en spesiell anledning! Klassisk hudpleie hvor vi renser, fukter, utfører lett utklemming ved behov, og bruker maske som passer for din hud. Hode/ansiktsmassasje under maskens virketid.

REN 45 min

Dyprens og utklemming for tilstoppet hud. Består av analyse, rens, utklemming, og fuktmaske.

BEROLIGENDE 60 min

Beroligende ansiktsbehandling med fokus på massasje og velvære. Behandlingen starter med herlig massasje av ansiktet hvor fine linjer trykkes ut og avfallsstoffer dreneres vekk. Huden blir så renset, og du får spesialmaske fra Dr. Schrammek. Under maskens virketid får du massasje av hendene dine. Gled deg til å gi slipp på alt av stress!

PROAGE 60 min

Vår aktive antiage ansiktsbehandling for deg som ønsker å motvirke aldring av huden og forbedre nåværende hudtilstand. Behandlingen omfatter analyse, rens, aktiv hudfornyende peel, og proage maske. Avsluttes med ansikt/hodebunnsmassasje. Vi benytter Dr Gross kjemisk peel i denne behandlingen. Peelen utføres ikke på gravide og ammende. Anbefales hver 4-6 uke for optimal hudfornyelse.

GREEN PEEL® (3 styrker, Fresh Up, Energy eller Classic)

En medisinsk peeling på ren plantebasis, uten kjemiske ingredienser. Peelingen fjerner døde hudceller, styrker, rengjør og hjelper huden i balanse. Passer alle hudtyper og tilpasses i styrke etter behov og hudtilstand. Denne behandlingen styrker hudbarrieren og er «mat» til huden, derfor kan også sensitive hudtyper, og de med eksem og andre ubalanser i huden trygt prøve denne peelen. Behandlingen avsluttes med tilpasset maske og massasje. For å sikre et godt resultat må Dr. Schrammek sine produkter anvendes i minimum 5 dager etter behandlingen. Hjemmekit selges i salongen. Peeling anbefales regelmessig for å forebygge hudaldring, eller som en kur på 4 -6 behandlinger for et spesifikt problem. Peelingen skal ikke benyttes av gravide/ammende.

MeLine® Pigmentpeel

MeLine® kjemisk peel gir deg rask og varig pigmentkorrigering. Du kan forvente 90-95% forbedring innen 60-90 dager, hvis du følger protokoll. Det innebærer 2-3 klinikkbehandlinger, samt produkter for hjemmebruk. De aktive ingrediensene i klinikkbehandlingen og hjemmeproduktene gir en sterk hemmende effekt på melaninsyntesen. Påvirker pre-syntesen direkte, hemmer tyrosinase enzymet, og bryter opp melaninet i hudcellene. Øker eksfolieringen på hudoverflaten, og reduserer eksisterende overflatepigmentering. Kjemisk peel oppleves ulikt fra person til person. Du må regne med lett svie og varmefølelse i starten av behandlingen, samt flassing en periode i etterkant. Peelingen skal ikke benyttes av gravide/ammende.

Plasmapen (Plasmage) - NYHET-

Plasmapen gir kraftig hudforbedring uten kirurgi, med kort nedetid. Behandlingen brukes til å forbedre rynker, slapp hud, arr, vorter, og fibromer. Mest kjent for fantastiske resultater på øyelokk. Plasmapen benytter lys-energi som fordamper bort det øverste hudlaget slik at vevet trekkes sammen, og huden strammes opp.

Microneedling med Dermapen 4

Ved å lage små mikrokanaler i huden stimulerer Dermapen til reparasjon og ny cellevekst. Disse kanalene gjør at vi får opptil 80% flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og stimulerer blant annet til økt kollagen og elastin produksjon. DermaPen hjelper mot slapp og ujevn hud, linjer og rynker, pigmenteringer, arr, store porer, og strekkmerker . DermaPen 4 er den kraftigste, sikreste og mest effektive microneedling-maskinen på markedet. Nålene penetrerer huden totalt ca. 1920 ganger per sekund, og har en justerbar nåldybde fra 0,20 mm til 3,0 mm, avhengig av behandling og utfordring. Behandlingen er relativt rask og smertefri, men noen områder er mer følsomme enn andre, og kan føles som «sliping» av huden i større eller mindre grad. Du kan oppleve rødhet og sårhet i ansiktet i 12-48 timer etter behandling. Anbefales som en kur på minimum 5-6 ganger - ved planlagt kur gis det en egen pris. Denne behandlingen skal ikke tas av de med: betent akne, betennelse i huden, eksem, aktiv rosacea, gravide/ammende, nedsatt immunforsvar.

Mesoterapi

Mesoterapi er et populært alternativ når man ønsker å gi huden en skikkelig vitaminboost som forbedrer rynker og slapp hud eller trenger å tilføre god fuktighet. Mesoterapi utføres ved mange små overfladiske injeksjoner med en tynn nål. Behandlingsmetoden kan også kombineres med microneedling som er en dypere behandling. Behandlingen egner seg ikke for gravide og ammende, de med nedsatt immunforsvar, diabetes, betennelse i huden eller allergi mot noen av stoffene som skal injisers.

CryoPen

CryoPen er en smertefri og svært effektiv kryo (fryse) behandling som behandler hudproblemer med flytende nitrogen som holder en jevn temperatur på -89 grader celsius. Når gassen treffer det aktuelle hudområdet skjer det et raskt temperaturfall. Dette bidrar til å krystallisere væskeinnholdet i cellene slik at hudcellene dør og utveksten forsvinner.

Behandlingen tar mellom 5-20 sekunder og i løpet av den tiden behandles ulike godartede hudforandringer som:

  • Pigmentflekker/aldersflekker
  • Vorter (ansikt, kropp, hånd, fot) Fotvorter trenger ofte flere behandlinger.
  • Kirsebærangiom (godartede blodkarutvekster med rødrosa farge)
  • Fibrom (hudfargede fliker eller knuter)
  • Seboreiske keratoser (flekker med mørk, ru, fortykket overhud, typisk på ansikt og bryst)
  • Mollusker (2-5mm kuleformede hudforandringer som skyldes viruset Molluscum contagiosum
For å se bilder av arbeider som er gjort hos oss, kan du sjekke ut vår Instagram

Hudpleie på Sørumsand

Vi kan tilbyr deg medisinsk og klassisk hudpleie av høy kvalitet. Vi har erfaren hudpleier og kosmetisk sykepleier som kan veilede deg til riktig valg av behandlingsprogram. Vi har også aktive hudpleieserier som Elixir, Dr. Gross, og Meline, og mer klassiske, milde serier som Dr Schrammek og Rebiome.