Ansiktsbehandling

Ansiktet; verdt å være glad i. Verdt å ta vare på.

Bilde i profil av kvinne med ansiktsbehandling.

Behandlinger

Sist oppdatert:

19.6.2022

Hudanalyse og Produktveiledning
Kartleggelse av hudtype og hudtilstand. Gjennomgang av gode hudpleierutiner og anbefalte produkter for din hud. Gratis ved kjøp av produkter eller booking av behandling.

Makeupveiledning Basic

Vi finner makeup som passer til deg, og går igjennom de ulike makeupstegene. Om ønskelig kan vi også legge en lett hverdagsmakeup på deg som fremhever ansiktstrekkene dine.  Veiledningen er gratis ved kjøp av makeup.

Ekspress (30 min)

En ekspress hudpleie er perfekt i en travel hverdag! Huden blir renset og peelet, etterfulgt av fuktighetsgivende maske, og lett ansiktsmassasje.

Ekspress Mann (30 min)

Enkel og rask dyprens. Rens, skrubb, utklemming ved behov, fuktighetskrem til din hudtype

Klassisk (45 min)

En klassisk ansiktsbehandling med rens og peeling av huden, utklemming ved ønske og behov. ansiktsmaske etter hudtilstand, og ansiktsmassasje.

Dyprens (45 min)

En behandling med fokus på å rense huden og fjerne urenheter.

Beroligende (60 min)

En behandling med fokus på velvære. En grundig rens og peeling av huden, etterfulgt av dyptvirkende maske og håndmassasje. Behandlingen avsluttes med skulder/ansiktsmassasje.

Fredagskos (30 min)

Klassisk hudpleiebehandling til ekstra fin pris på fredager. Huden analyseres og behandles etter hudtype, hudtilstand, og dine ønsker.

Øyebehandling (30 min)

Dette er en beroligende og oppstrammende behandling med kun øyepartiet i fokus. Huden renses og peeles før vi legger maske tilpasset din hud. Avsluttes med herlig drenerende øyemassasje. Perfekt om du har slitne, hovne øyne, tørr hud, mørke ringer eller du ønsker å jobbe med linjer.

GREEN PEEL®

En medisinsk peeling på ren plantebasis, uten kjemiske ingredienser. Peelingen styrker, rengjør og hjelper huden i balanse. Passer alle hudtyper og tilpasses i styrke etter behov og hudtilstand. Denne behandlingen styrker hudbarrieren og er «mat» til huden, derfor kan også sensitive hudtyper, og de med eksem og andre ubalanser i huden trygt prøve GREEN PEEL® . Behandlingen avsluttes med tilpasset maske og massasje. Vi anbefaler Green Peel 4- 6 ganger i året, i tillegg kan Express utgaven toppe resultatene i forbindelse med spesielle anledninger. OBS! For å sikre et godt resultat må Dr. Schrammek sine produkter anvendes i minimum 5 dager etter behandlingen. Hjemmekit selges i salongen for kr 590,-

ELIXIR Peel
ELIXIR har utviklet 3 unike peelinger til ulike hudutfordringer. Velg mellom Anti Age, Anti Pigment, eller Anti Acne Sensitive. Peelingen penetrerer sakte gjennom hudens øverste lag, og oppleves ikke ubehagelig. Ønsker du å jobbe med et spesifikt problem anbefales det en kur på 6 tette peelinger. For generell forebygging og god hudhelse anbefales peelingen 4-6 ganger i året. Denne peelingen anbefales ikke til gravide/ammende.

Dr. Gross Peel inkl. LED lys

Alpha Beta® Soothing Hydrating Peel, eller «Milky Peel» fjerner effektivt og skånsomt døde celler, styrker hudbarrieren og fukter i dybden. Behandlingen inkluderer Dr. Gross’ unike lysmaske, og avsluttes med en PeelOff Mask som stivner på huden og «sluser inn» maksimalt med fukt. Dette gir en «superplump»-effekt så din hud ser fornyet, frisk og vakker ut! Behandlingen reparerer småskader i huden og passer en sensitiv, dehydrert, tørr hud.

Alpha Beta® Universal Multifunctional Peel eksfolierer huden med en unik cocktail av AHA- og BHA-syrer som gir huden umiddelbare og langsiktige resultater. Huden preppes med Dr. Gross’ unike lysmaske hvor det velges LED-lys program tilpasset ditt behov. Etter peelingen legges en dyptvirkende ansiktsmaske som gir umiddelbar fukt, næring og glød, samt jobber med hudens fornyelse. Behandlingen forbedrer hudens spenst, motvirker linjer, solskader og rynker, jevner ut hudens tone og tekstur, virker poresammentrekkende og motvirker tilstopping. Peeling anbefales 1 gang i måneden fast, eller som kur på 4–5 ganger. Peelingen skal ikke benyttes av gravide/ammende.

MeLine® Pigmentpeel

MeLine® kjemisk peel gir deg rask og varig pigmentkorrigering. Du kan forvente 90-95% forbedring innen 60-90 dager, hvis du følger protokoll. Det innebærer 2-3 klinikkbehandlinger, samt produkter for hjemmebruk. De aktive ingrediensene i klinikkbehandlingen og hjemmeproduktene gir en sterk hemmende effekt på melaninsyntesen. Påvirker pre-syntesen direkte, hemmer tyrosinase enzymet, og bryter opp melaninet i hudcellene. Øker eksfolieringen på hudoverflaten, og reduserer eksisterende overflatepigmentering. Kjemisk peel oppleves ulikt fra person til person. Du må regne med lett svie og varmefølelse i starten av behandlingen, samt flassing en periode i etterkant.

MeLine® Spotbehandling

Kjemisk peel av solflekker/aldersflekker/leverflekker. Det anbefales 2 behandlinger med 6 uker i mellom. Området må beskyttes med høy SPF til huden er leget.

MeLine® Dark Circles

Kjemisk peel designet for øyepartiet som forbedrer og demper mørke ringer forårsaket av pigment. Det anbefales 4 behandlinger med 15 dagers intervall.