Hårfjerning med voks

Vi tilbyr voksing for rask og midlertidig hårfjerning. For permanent hårfjerning anbefaler vi laserbehandlinger hos vår sykepleier.
Bilde av kvinne som poserer med hendene bak hodet, barbert under armene.

Behandlinger

Sist oppdatert:

13.3.2024

Hårfjerning med sukkervoks:

Sukkervoks er 100% naturlig og laget på kun vann, sukker og sitron. Dette gjør at nesten alle tåler denne vokstypen, også de med sensitiv hud. Den er vannløselig og fester derfor ikke til frisk hud, noe som gjør at hårfjerningen kan oppleves mindre smertefull. I tillegg trekkes hårene ut med vekstretningen, dette gir minimalt med knekte/inngrodde hår.

Brasiliansk voksing utfører vi kun med sukkervoks, og kun på kvinner.

Hårfjerning med stripsvoks:

Stripsvoks utføres ved at voksen påføres på huden, ofte med en rulle, og en strips/papir legges over og dras raskt av i motsatt retning av hårets vekstretning. Ikke anbefalt ved tynn eller sensitiv hud.

Før voksing:

Hårene dine må være minimum 5 mm lange, og gjerne lenger for å få et godt voksresultat. Det er bedre at hårene er for lange enn at de er for korte når du kommer til timen. Har du tørr hud eller inngrodde hår anbefaler vi at du skrubber huden lett før du kommer. Kom gjerne med ren, tørr hud, uten lotion.

Etter voksing:

Unngå direkte sol, trening, badstu, tette klær, bading/dusjing de første 24 timene.

Beskytt huden med høy solfaktor ved soling.

Etter voksing vil hårene komme tilbake i ulikt tempo da hår er i forskjellige vekstfaser. Hver 4-6 uke er vanlig intervall for fjerning av hår. Mange opplever at hårene blir færre og tynnere etter regelmessig voksing over tid.

For å se bilder av arbeider som er gjort hos oss, kan du sjekke ut vår Instagram

Hårfjerning på Sørumsand

Sukkervoks fjerner uønsket hårvekst raskt og skånsomt. Eva tilbyr deg "sugaring" over hele kroppen, og du går ut hårfri uten rød og irritert hud.