Laserbehandling

Vi har fått inn den nyeste laseren til Quanta systems med lasertypene Alexandrite og ND-Yag. Disse to lasertypene er de beste per dags dato når det gjelder varig hårreduksjon, fjerning av blodkar, og pigmentflekker. Det er individuelt hvor mange behandlinger man trenger for å oppnå ønsket resultat. For hårfjerning anbefaler vi regelmessige behandlinger over tid, for så å gå over til vedlikeholdsbehandlinger et par ganger i året. Blodkar og Pigment behandles ikke mer enn 3 ganger. Ofte holder det med 1 behandling.
Legger

Behandlinger

Sist oppdatert:

22.2.2024

Hårreduskjon

Lasertypen vi tilbyr er den beste pr dags dato når det gjelder varig hårreduksjon, og innebærer at man ofte trenger færre behandlinger enn ved andre lasertyper. 

Hårene fjernes ved at laserstrålen varmer opp fargepigmentet i håret og hårroten ødelegges. Vi kan kun behandle brune og sorte hår. Lyse, røde eller grå hår kan ikke fjernes med laser. 

Laseren føres over området hvor hårene skal fjernes samtidig som den sender ut bølger av laserlys. Flere hår blir behandlet i hvert laserskudd, noe som gjør behandlingen rask og effektiv. Laseren har også et innebygd kjølesystem som reduserer ubehag. 

Fjerning av blodkar

Har du røde blodkar på ansikt eller kropp som du ønsker å fjerne? Laseren kan fjerner blodkar opp til 5 mm i diameter, den har høy effekt med integrert kjøling som beskytter huden mot overoppheting 

Laserlyset er av en bølgelengde som absorberes godt i blodet. Lysenergien omdannes til varme og karene varmes opp til ca.70-80 grader. Karveggen skades permanent, og blodkarene forsvinner gradvis i løpet av 2-6 uker. Laserlyset når ikke dypere enn til dermis, og det er ingen risiko for å utvikle blodpropp eller andre skader i større kar. 

Fjerning av pigment

Etter hvert som kroppen blir eldre eller utsettes for mye sol, kan det oppstå brune flekker på huden. De er ofte fremtredende i ansiktet og på hendene. Pigmentflekker er ikke farlig, men mange velger likevel å få dem fjernet. Behandling fungerer godt på pigmentflekker (foruten melasma) og har få bivirkninger.  

Før behandlingen:

-  Ved hårreduksjon skal hårene ikke vokses/nappes/epileres  4 uker førbehandling, men de kan barberes helt fram til dagen før behandling

Ved hårfjerning skal området barberes dagen før behandling

-  Unngå soling og solarium 4 uker før behandling

-  Unngå kremer og peelinger som irriterer huden 1 uke før behandlingen

-  Unngå selvbruning 1 uke før behandling

 

Etter behandlingen:

De første dagene etter behandling kan huden være rød og hoven. Enkelte opplever lett svie, omtrent som en lett solforbrenning de første dagene. Ved sjeldne tilfeller kan det oppstå pigmentforandringer i huden.

Unngå sol og solarium minimum 4 uker etterbehandlingen.

 

Hvem behandles ikke 

-  Personer som går på tetrasykliner (antibiaotika) eller isotretinoin 

- Gravide eller ammende 

- Diabetes type 1 

- Personer under 18 år må må ha med samtykke fra foresatt

 

For å se bilder av arbeider som er gjort hos oss, kan du sjekke ut vår Instagram

Laserbehandling på Sørumsand

Lille Himmel har den nyeste laseren til Quanta systems med lasertypene Alexandrite og ND-Yag. Disse to lasertypene er de beste pr dags dato når det gjelder varig hårreduksjon, og innebærer at man ofte trenger færre behandlinger enn ved andre lasertyper. Vår kosmetiske sykepleier kan tilby deg laserbehandling mot uønsket hårvekst, pigmentflekker, og blodkar.