Kroppsbehandlinger

Bilde av hånd som påfører et grønn-brunt middel på kvinne som ligger på magen.

Behandlinger

Sist oppdatert:

10.8.2022

Refleksologi

Refleksologi er en behandlingsform som nyttiggjør seg av nervesystemets påvirkningskontroll på kroppens ulike funksjoner. Ulike deler av kroppen vår, som hud, muskulatur, og indre organer står i forbindelse med hverandre via nervesystemet ved at de deler nerveutspring. Derfor kan vi ved hjelp av trykk på et bestemt punkt påvirke et annet organ i kroppen. Refleksologibehandling retter seg ikke kun mot å fjerne symptomer, men søker også å løse årsaken til problemet.

Refleksologi kan benyttes til behandling av skader, sykdom og hverdagsplager.

Avslappende kroppsbehandling

Behandlingen starter med ryggmassasje, før ryggen skrubbes godt med saltskrubb. Ryggen smøres så inn med maske. Når masken virker får du hodebunnsmassasje og massasje på bakside ben. Vi har varme i behandlingsbenken, og kan i tillegg benytte varmelampe hvis du ønsker det.

AromaTouch

Opplev et eldorado av eteriske oljer! 6 - 8 ulike eteriske oljer benyttes under denne herlige behandlingen. AromaTouch kombinerer fordelene av berøring med kraften i rene eteriske oljer. Resultatet er en behagelig og balanserende velværestund. Behandlingen starter på hendene, etterfulgt av rygg og føtter. Her er det bare å nyte!

Balanserende Dobbeltime (Refleksologi/Soneterapi + Aromamassasje)

En herlig dobbeltime for deg som søker ro & balanse. Refleksologi er en behandlingsform som nyttiggjør seg av nervesystemets påvirkningskraft på kroppens ulike funksjoner. Behandlingen utføres ved stimulering av dine nerveutspring, først og fremst under føtter.
Aromamassasje er en beroligende kroppsmassasje med utvalgte aromatiske oljer tilpasset deg og dine behov denne dagen.

Pleiende hodebunnsbehandling

Kokosnøttolje med vitamin B3 og hveteekstrakt masseres godt inn i hodebunnen din. Litt mentol gir en svalende og frisk følelse. Når produktene virker får du hode og ansiktsmassasje. For best effekt, la produktene få virke 1 times tid før du vasker det ut.

Accurett - Frysebehandling av ujevnheter på huden

Med Accurett cryopen kan vi fjerne pigmentflekker, aldersflekker, talgvorer, stilkvorter, utvendige hemoroider, og andre godartede ujevnheter/utvekster. Behandlingen er rask, presis og gir minimalt ubehag, så ingen bedøvelse er nødvendig. Cryopennen avgir en fin stråle CO2 gass under høyt trykk, noe som fører til at teknikken utføres med millimeterpresisjon. Gassen bryter ned vevet, og ny hud dannes.

MeLine® Intim

Kjemisk peel for deg som har fått ujevn eller mørk hudfarge i lysken, ytre kjønnslepper, eller i armhulen etter hårfjerning, inngrodde hår og liknende. Det er anbefalt 3 behandlinger og bruk av MeLine Intimate hjemmeprodukter for å sikre et godt resultat. Du kan forvente 90-95% forbedring innen 60-90 dager.

Utrensende ryggbehandling

Ryggen skrubbes og dampes. Lokal fruktsyrebehandling ved behov, utklemming, og krem tilpasset hudtype.

Lymfedrenasje føtter

En drenerende massasje som får fart på lymfesirkulasjonen. For deg med hevelser og svekket sirkulasjon. Behandlingen er beroligende og foregår først og fremst på føttene.