Kroppsbehandling

Behandlinger for kropp og sjel. For deg som trenger å roe ned en stresset kropp, eller få hjelp til spesifikke utfordringer.
Bilde av hånd som påfører et grønn-brunt middel på kvinne som ligger på magen.

Behandlinger

Sist oppdatert:

22.2.2024

Terapeutisk behandling 30 min eller 60min

En målrettet behandling som kombinerer soneterapi, massasje, kopping, varmelampe, og Art of Body work for å behandle spesifikke utfordringer. Behandlingen kan for eksempel rettes mot: mage og tarm, skulder og nakke, rygg og armer, korsrygg og bekken, eller nakke og hodet.

Sirkulasjonsøkende behandling 60min - NYHET-

Denne behandlingen innebærer 30 minutter tørrbørsting, etterfulgt av 30 minutter kroppsmassasje hvor målet er å få fart på sirkulasjonen og hjelpe kroppen med å kvitte seg med overflødig vann og avfallsstoffer. Å tørrbørste huden føles oppkvikkende og behagelig! Massasjen vil styrke effekten av behandlingen, og roe ned kroppen.

Soneterapi/Refleksologi 60min

Refleksologi er en behandlingsform som nyttiggjør seg av nervesystemets påvirkningskontroll på kroppens ulike funksjoner. Ulike deler av kroppen vår, som hud, muskulatur, og indre organer står i forbindelse med hverandre via nervesystemet ved at de deler nerveutspring. Derfor kan vi ved hjelp av trykk på et bestemt punkt påvirke et annet organ i kroppen. Refleksologibehandling retter seg ikke kun mot å fjerne symptomer, men søker også å løse årsaken til problemet.

Refleksologi kan benyttes til behandling av skader, sykdom og hverdagsplager.

Klassisk massasje fra 30 min til 120min

Massasje som består av stryking og knaing hvor formålet er å mykgjøre muskulaturen og stimulere til økt blod og lymfesirkulasjon. Vi tilpasser trykk etter ønske. Behandlingen på 120 min inneholder også massasje av ansikt og hodebunn.

Gravidmassasje 45min

Massasje tilpasset gravide i alle stadier. Du velger om du vil ligge i en spesialtilpasset gravidpute med hull for mage og bryster, eller om du har det mest komfortabelt på siden. Massasje av rygg, nakke, legger og føtter.

Aromamassasje Kropp 60min

En myk og beroligende massasje for deg som trenger avspenning. Eteriske oljer velges ut etter dine ønsker for behandlingen.

Cellulittbehandling 6 stk a 60min

Dette er behandlingen for deg som har cellulitter som plager deg, og ønsker en jevnere hud på lår/rumpe. Behandlingen innebærer dyp massasje ved bruk av hender og tilpasset utstyr. OBS! massasjen vil for mange kjennes ubehagelig, men er helt ufarlig. Behandlingen er sterkt sirkulasjonsøkende, og innebærer at du over en 6 ukers periode drikker mye vann og går minst 30 min hver dag. Bestill gratis konsultasjon før du bestiller denne behandlingen, vi må se på huden din og ha en samtale før vi kan sett i gang prosessen.

Arrvevsbehandling 30min

Har du arr som er smertefulle eller du ønsker å redusere synligheten på? Ved å behandle bindevevet rundt et arr så kan man myke opp og forbedre vevet. Både utvendige og innvendige arr kan behandles.

Skoliosebehandling 30 min

Har du en skjevhet i ryggraden på opp til 37 grader, så kan skjevheten reduseres med skoliosebehandling. Utføres ved svært lette trykk på siden av ryggsøylen der skjevheten er.

Utrensende ryggbehandling 30min

Ryggen skrubbes og dampes. Lokal fruktsyrebehandling ved behov, utklemming, og krem tilpasset hudtype.

Plasmapen (Plasmage) -NYHET_

Plasmapen gir kraftig hudforbedring uten kirurgi, med kort nedetid. Behandlingen brukes til å forbedre rynker, slapp hud, arr, vorter, og fibromer. Mest kjent for fantastiske resultater på øyelokk. Plasmapen benytter lys-energi som fordamper bort det øverste hudlaget slik at vevet trekkes sammen, og huden strammes opp.

CryoPen

CryoPen er en smertefri og svært effektiv kryo (fryse) behandling som behandler hudproblemer med flytende nitrogen som holder en jevn temperatur på -89 grader celsius. Når gassen treffer det aktuelle hudområdet skjer det et raskt temperaturfall. Dette bidrar til å krystallisere væskeinnholdet i cellene slik at hudcellene dør og utveksten forsvinner.

Behandlingen tar mellom 5-20 sekunder og i løpet av den tiden behandles ulike godartede hudforandringer som:

  • Pigmentflekker/aldersflekker
  • Vorter (ansikt, kropp, hånd, fot) Fotvorter trenger ofte flere behandlinger.
  • Kirsebærangiom (godartede blodkarutvekster med rødrosa farge)
  • Fibrom (hudfargede fliker eller knuter)
  • Seboreiske keratoser (flekker med mørk, ru, fortykket overhud, typisk på ansikt og bryst)
  • Mollusker (2-5mm kuleformede hudforandringer som skyldes viruset Molluscum contagiosum

MeLine® Intim

Kjemisk peel for deg som har fått ujevn eller mørk hudfarge i lysken, ytre kjønnslepper, eller i armhulen etter hårfjerning, inngrodde hår og liknende. Det er anbefalt 3 behandlinger og bruk av MeLine Intimate hjemmeprodukter for å sikre et godt resultat. Du kan forvente 90-95% forbedring innen 60-90 dager.

Sklerosering

Behandling av sprengte blodkar på legger, i knehaser og lår ved hjelp av injeksjoner. Behandlingen er trygg og medfører lite smerte og ubehag. Det benyttes 4 ml injeksjonsvæske pr behandling. Det er alltid behov for en konsultasjon i forkant av behandlingen (kostnadsfritt).

Mesoterapi mot hårtap

Behandling rettet mot hårrelaterte problemer som tap av tetthet, androgen alopecia, tørrhet, skjørhet, og tynt hår. Behandlingen bidrar til gjenoppbygging av hårstruktur, gir bedre vekstforhold, og økt mikroblodsirkulasjon i hodebunnen.

For å se bilder av arbeider som er gjort hos oss, kan du sjekke ut vår Instagram

Massasje og Soneterapi på Sørumsand

Hos oss har du et bredt utvalg av kroppsbehandlinger. Monica har god erfaring med hvordan å hjelpe kroppen, og kan tilby deg alt fra nedstressende aromaterapi, til terapeutisk behandling hvor hun benytter sin kunnskap om kroppens soner (refleksologi), og muskulatur for å gi deg en målrettet behandling rettet mot dine utfordringer.