Kroppsbehandling

Pleiende hodebunnsbehandling, ryggbehandling, kroppsbehandling, intim

Bilde av hånd som påfører et grønn-brunt middel på kvinne som ligger på magen.

Behandlinger

Sist oppdatert:

27.4.2022

Avslappende kroppsbehandling

Behandlingen starter med ryggmassasje, før ryggen skrubbes godt med saltskrubb. Ryggen smøres så inn med maske. Når masken virker får du hodebunnsmassasje og massasje på bakside ben. Vi har varme i behandlingsbenken, og kan benytte varmelampe i tillegg.

Pleiende hodebunnsbehandling

Kokosnøttolje med vitamin B3 og hveteekstrakt masseres godt inn i hodebunnen din. Litt mentol gir en svalende og frisk følelse. Når produktene virker får du hode og ansiktsmassasje. For best effekt, la produktene få virke 1 times tid før du vasker det ut.

Utrensende ryggbehandling

Ryggen skrubbes og dampes. Lokal fruktsyrebehandling ved behov, utklemming, og krem tilpasset hudtype.

MeLine® Intim

Kjemisk peel for deg som har fått ujevn hudfarge i lysken eller i armhulen etter hårfjerning, inngrodde hår og liknende. Det er anbefalt 3 behandlinger og bruk av MeLine Intimate hjemmeprodukter for å sikre et godt resultat. Du kan forvente 90-95% forbedring innen 60-90 dager.

Accurett - Frysebehandling av ujevnheter på huden

Med Accurett cryopen kan vi fjerne pigmentflekker, aldersflekker, talgvorer, stilkvorter, og andre godartede ujevnheter i huden. Behandlingen er rask, presis og gir minimalt ubehag, så ingen bedøvelse er nødvendig. Accurett-pennen avgir en fin stråle CO2 under høyt trykk, noe som fører til at teknikken utføres med millimeterpresisjon. Gassen bryter ned vevet ved å fryse intracellulær væske og danner krystaller som får membranen til å sprekke, og ødelegger dermed cellen. Det dannes en pigmentert skorpe som skal falle av naturlig. Solfaktor må benyttes til huden er helet. Behandlingen skal ikke utføres ved ustabil diabetes, infeksjonssykdom med påfølgende feber, cellegift eller strålebehandling. Graviditet/amming, eller om du har kuldeintoleranse.