Kroppsbehandling

Behandlinger for kropp og sjel. For deg som trenger å roe ned en stresset kropp, eller få hjelp til spesifikke utfordringer.

Bilde av hånd som påfører et grønn-brunt middel på kvinne som ligger på magen.

Behandlinger

Sist oppdatert:

2.3.2023

Terapeutisk behandling 60min

En målrettet behandling som kombinerer soneterapi, massasje, kopping, varmelampe, og Art og Body work (små letter drag eller trykk på bestemte punkter) for å behandle spesifikke utfordringer. Velg behandling rettet mot: 1. Mage og tarm, 2. Skulder, nakke, rygg, arm, 3. Korsrygg, bekken, bein, 4. Nakke og hodet.

Terapeutisk massasjebehandling 30min

Anbefales ved smerter i muskler og ledd. Fokus på å myke opp stiv muskulatur og løse opp muskelknuter ved hjelp av knaing, kopping, og triggerpunktmassasje. Om ønskelig benyttes varmelampe.

Klassisk massasje (fra 30 min til 120min)

Massasje som består av stryking og knaing hvor formålet er å mykgjøre muskulaturen og stimulere til økt blod og lymfesirkulasjon. Vi tilpasser trykk etter ønske. Behandlingen på 120 min inneholder også massasje av ansikt og hodebunn.

Lymfedrenasje føtter 30min

En drenerende massasje som får fart på lymfesirkulasjonen. For deg med hevelser og svekket sirkulasjon. Behandlingen er beroligende og foregår først og fremst på føttene.

Gravidmassasje 45min

Du ligger på siden med puter for å gi god støtte. Massasje av rygg, nakke, legger og føtter.

Aromamassasje Kropp 60min

En myk og beroligende massasje for deg som trenger avspenning. Eteriske oljer velges ut etter dine ønsker for behandlingen.

AromaTouch 60min

Opplev et eldorado av eteriske oljer! 6 - 8 ulike eteriske oljer benyttes under denne herlige behandlingen. AromaTouch kombinerer fordelene av berøring med kraften i rene eteriske oljer. Resultatet er en behagelig og balanserende velværestund. Behandlingen starter på hendene, etterfulgt av rygg og føtter. Her er det bare å nyte!

Soneterapi/Refleksologi 60min

Refleksologi er en behandlingsform som nyttiggjør seg av nervesystemets påvirkningskontroll på kroppens ulike funksjoner. Ulike deler av kroppen vår, som hud, muskulatur, og indre organer står i forbindelse med hverandre via nervesystemet ved at de deler nerveutspring. Derfor kan vi ved hjelp av trykk på et bestemt punkt påvirke et annet organ i kroppen. Refleksologibehandling retter seg ikke kun mot å fjerne symptomer, men søker også å løse årsaken til problemet.

Refleksologi kan benyttes til behandling av skader, sykdom og hverdagsplager.

Atlaskorrigering 30min

Formålet med denne behandlingen er å rette opp Atlas til 90 grader, uten manipulasjon (knekking). Hvis den øverste ryggvirvelen ( Atlas ) i står i feil posisjon kan det virke inn på resten av ryggsøylen, hvordan hoftene blir plassert og bevegelighet i bein. Det kan også være årsaken til forskjellige beinlengde, og plager knyttet opp mot dette. Det kan også påvirke hvordan du beveger hodet fra side til side. Ved å korrigere en feilstilt Atlas frigjøres energi til hjernen og mange opplever lindring av plager, samt en rakere følelse i ryggen.

Arrvevsbehandling 30min

Har du arr som er smertefulle eller hindrer deg i og bevege deg slik du vil? Ved å behandle bindevevet rundt et arr så kan man myke opp, og forandre struktur og vev til nærmere slik det var før skaden/inngrepet. Både utvendige og innvendige arr kan behandles (kirurgiske arr, brannsår, arr fra ulykker, indre arr som f.eks nakkeslengskade (whiplash))

Utrensende ryggbehandling 30min

Ryggen skrubbes og dampes. Lokal fruktsyrebehandling ved behov, utklemming, og krem tilpasset hudtype.

Accurett - Frysebehandling av ujevnheter på huden (ansikt eller kropp)

Med Accurett cryopen kan vi fjerne overfladiske pigmentflekker, aldersflekker, stilkvorter, og andre godartede ujevnheter/utvekster. Behandlingen er rask, presis og gir minimalt ubehag, så ingen bedøvelse er nødvendig. Cryopennen avgir en fin stråle CO2 gass under høyt trykk, noe som fører til at teknikken utføres med millimeterpresisjon. Gassen bryter ned vevet, og ny hud dannes.

MeLine® Intim

Kjemisk peel for deg som har fått ujevn eller mørk hudfarge i lysken, ytre kjønnslepper, eller i armhulen etter hårfjerning, inngrodde hår og liknende. Det er anbefalt 3 behandlinger og bruk av MeLine Intimate hjemmeprodukter for å sikre et godt resultat. Du kan forvente 90-95% forbedring innen 60-90 dager.