Permanent Makeup

Er du lei av å tegne på bryn og eyeliner? Har du savnet en skjønnhetsflekk eller ønsker du å fremheve leppene dine? Permanent Makeup er tatovering i de øverste hudlagene med fokus på naturlige resultater. Her kan du lese alt du trenger om de forskjellige behandlingene og er du fortsatt usikker, er du velkommen til konsultasjon!
lepper som tatoveres

Behandlinger

Sist oppdatert:

23.2.2024

Permanent Makeup: Lepper

Teknikk avgjøres i din konsultasjon når du kommer på første time. Konsultasjon inngår i denne timen. Bedøvelseskrem er inkludert og påføres her før behandling.

Permanent Makeup: Øyebryn

Teknikk avgjøres i din konsultasjon når du kommer på første time. Konsultasjon inngår i denne timen. Det er samme pris uavhengig teknikk (stråteknikk/powderbrows) Bedøvelseskrem er inkludert og påføres her før behandling.

Permanent Makeup: Liner (øvre, nedre, eller begge)

Dette er en tynn lashliner tatovert kun i øvre og/eller nedre vippekant, mellom vippene dine. Tatoveringen blir kun lagt i vipperoten, som bidrar til et mer våkent og markert blikk. Den mest naturlige varianten av en eyeliner. Om ønskelig kan du få tykkere eyeliner og vipp. Bedøvelseskrem er inkludert og påføres her før behandling.

Permanent Makeup: Skjønnhetsflekk

Skjønnhetsflekk på opp til 3 flekker. Samme pris for ny som refill. Bedøvelseskrem er inkludert og påføres her før behandling.

Påfyll av permanent makeup må påberegnes for å opprettholde resultatet. Hvor ofte er individuelt. Egne priser for påfyll og korrigering av tatovering fra andre salonger finner du i prislisten vår i nettbookingen.

.

For å se bilder av arbeider som er gjort hos oss, kan du sjekke ut vår Instagram

Permanent makeup på Sørumsand

Eva er Linergist og kan tatovere permanente og naturlig bryn, eyeliner, og lepper. Skjønnhetsflekker kan hun også trylle frem!