Vipper/bryn

Vi kan gjøre underverker med vipper og bryn ved hjelp av forming og farge, eller vippeløft og brynslaminering. Dette er behandlinger som gir liv til ansiktet, og øyene løft og intensitet!

Bilde av kvinne med velstelte øyenbryn. Kikker mot deg over kanten av en turkis te-kopp.

Behandlinger

Sist oppdatert:

10.8.2022

Farging av vipper og bryn, samt forming av bryn

Full pakke med farging av vipper & bryn, og forming av bryn med voks og/eller pinsett.

Forming av bryn

Ved hjelp av voks og pinsett former vi brynene slik du ønsker. Hårene fjernes med roten, og formen varer opp til 6 uker.

Farging av bryn

Permanent farge av bryn. Holdbarhet 4-8 uker avhengig av type hår og soleksponering. Resultatet avtar over tid. Vi bruker Fred Hamelten brynsfarger, og Henna farge for deg som er allergisk eller sensitiv.

Farging av vipper

Permanent farge av vipper. Holdbarhet 4-8 uker. Resultatet avtar over tid.

Vippeløft

Vippeløft er perfekt for deg som vil gi slipp på mascaraen, men fortsatt vil ha løft og farge. Eller for deg som ønsker et mer åpent blikk, med tykkere vipper. InLei vippeløft gir vippene dine løft og farge uten å skade dem. I tillegg benyttes Lash Filler som styrker og gir vippene økt volum. Etter 3 behandlinger er vippene dine 24% tykkere. Holdbarhet 4-8 uker. Resultatet avtar over tid. Anbefalt hver 6 uke. Les mer on InLei vippeløft på www.inlei.no

Vippeløft med farge/form bryn

InLei vippeløft inkludert form/farge bryn.

Brynslaminering

Skadefri behandling som endrer brynets struktur som gjør de lettere å temme, de ser fyldigere ut og har en bedre symmetri. Holdbarhet på 6-8 uker.

Vippeløft og Brynslaminering

En kombobehandling med både vippeløft og brynslaminering. Et rimeligere alternativ enn å booke behandlingene hver for seg.

Oppfølging Vippeløft eller Brynslaminering innen 8 uker

Oppretthold resultatet og betal mindre for behandlingen ved å komme tilbake innen 8 uker.