Filler & Toxin

Injeksjoner settes av estetiske eller medisinske årsaker, og kan glatte ut linjer, gi påfyll av fukt, eller hemme muskulatur for å lette blant annet hodepine og tanngnissing. Behandlingene utføres av kosmetisk sykepleier med ansvarlig Lege Monica Strømme Hermanrud.
Nærbilde av fyldige lepper på mørk bakgrunn.

Behandlinger

Sist oppdatert:

20.6.2024

Konsultasjon (Gratis)

Et lite møte hvor vi går gjennom ønsker, tanker og spørsmål til behandling.

Profhilo

Profhilo er en dyptgående, injiserbar behandling med stabilisert hyaluronsyre. Den legger seg som et lokk like under det øverste hudlaget og gjør huden mykere, glattere og strammere. Tilførsel av hyaluronsyre vil bidra til å «plumpe» opp huden, og gi den et freshere utseende på grunn av bedre fuktbalanse og redusere synligheten av aldringstegn som slapp hud og rynker. Hyaluronsyre er en ingrediens som de fleste hudtyper tåler godt og som de med fuktfattig eller moden hud med fordel kan bruke.

Hyaluronsyre finnes naturlig i huden vår, og nedbrytes over tid. Det anbefales ved oppstart av Profhilo 2 stk behandlinger med 4 ukers mellomrom, og deretter påfyll 1-2 ganger i året. Profhilo er utmerket å bruke sammen med andre estetiske behandlinger og anbefales både som en forebyggende og forbedrende behandling av huden.

Belotero - Filler Blanching rynkebehandling

Belotero er en spesialutformet filler som integrerer seg i vevet slik at man oppnår et fint og jevnt resultat uten at ansiktets naturlige konturer blir ødelagt. Den integreres problemfritt i huden og er ideel til å utføre superoverfladiske intradermale injeksjoner ved bruk av blanching-teknikk. Teknikken er ypperlig til bruk på røykelinjer på overleppe og til generelle linjer rundt munnen. Teknikken er også fin som trinn to i behandling av grovere rynker etter først å ha benyttet botulinumtoksin A (botox). Det benyttes 1 ml sprøyte pr behandling.

Filler leppe/Løfte munnvik/Nasolabial fold 0,5 - 1ml

Injeksjon av hyaluronsyre i områder som har mistet spenst, volum og fuktighet. Vi benytter Revolax i vår behandling.

Oppløsing av filler med Hylase

Hylase er et stoff som brukes til å løse opp filler med hyaluronsyre. Hylase inneholder enzymet hyaluronidase. Dette enzymet bryter ned filleren i løpet av kort tid, typisk 1-2 dager. Ofte må behandlingen gjentas. Dette avhenger av mengde filler og andre ulike faktorer.

Toxinbehandling

Injeksjon med et muskellammende medikament, Botulinum Toxin type A. Stoffet blokkerer nerveimpulser til muskulatur, som fører til at de slapper av. Man kan forvente å se effekt innen 14 dager, maksimal effekt etter 6 uker og varighet i ca. 3-4 måneder (individuelt). Før selve injeksjonsbehandlingen får kunden tilsendt et helseskjema på sms som fylles ut og returneres. Skjemaet videresendes elektronisk til min ansvarlige lege som godkjenner behandlingen, som en slags resept. Denne «konsultasjonen» kommer i tillegg til selve behandlingen, og koster kr. 300,-. Konsultasjonen er gyldig i ett år.

Områder som kan behandles: Gummy smile/bunny lines, Nese, Hake, Surmunn, Øyebrynsløft, Leppeløft, Leppeflip, Røykelinjer, Glabella (sinnarynke), Panne, Kråketær (smilerynker)

Toxinbehandling mot tanngnissing og/eller spenningshodepine

Tanngnissing (bruxisme) gir smerter i kjeven, følsomme tenner, stiv nakke, og hodepine. Spenningshodepine beskrives som et stramt bånd over pannen og rundt hodet. Hodepinen er av trykkende eller pressende karakter, og øker i styrke utover dagen. Tanngnissing og Spenningshodepine kan behandles med toxiner i blant annet kjevemuskulaturen og musklene ved tinningen. Kjeven slapper av ved at nerveimpulsene til musklene blir brutt og ofte vil tanngnissingen/hodepinen opphøre. Behandlingen består som oftes av 3-4 små nålestikk på hver side av kjeven og i tinning. Før selve injeksjonsbehandlingen får kunden tilsendt et helseskjema på sms som fylles ut og returneres. Skjemaet videresendes elektronisk til min ansvarlige lege som godkjenner behandlingen, som en slags resept. Denne «konsultasjonen» kommer i tillegg til selve behandlingen, og koster kr. 300,-. Konsultasjonen er gyldig i ett år.

Toxinbehandling mot overdreven svette under armene

Overdreven svetting blir kalt hyperhidrose. Svetting er naturens måte å regulere kroppstemperaturen på, men personer som lider av hyperhidrose produserer mye mer svette enn det som er nødvendig. Behandlingen foregår ved at toxin injiseres rundt annenhver centimeter i armhulen. Toxinet blokkerer nerveimpulsene til svettekjertlene og hindrer at disse skiller ut svette. Utføres ikke på gravide og ammende.

For å se bilder av arbeider som er gjort hos oss, kan du sjekke ut vår Instagram

Filler og rynkebehandling på Sørumsand

Vår kosmetiske sykepleier har god erfaring med ulike fillere, og toxinbehandlinger. Hun kan hjelpe deg med plager knyttet til hodepine, spenninger i kjeve, og høy svetteutskillelse. Ønsker du behandlinger for det kosmetiske kan hun bistå med dette. Toxinbehandling knyttet til linjer og rynker, samt ulike fillerbehandlinger for å glatte ut, og forstørre er populære kosmetiske behandlinger.